30.12.09

Multumesc 2009

Azi, impreuna cu fetele (se stiu ele)... am tot recapitulat ce am facut in 2009: nou, bun, rau, inedit, de neegalat (pana acum), compromitator, inaltator si... ar mai fi, dar ma voi opri aici.



Scurt pe 2..ce a adus 2009, in viata mea:
- mi-am aniversat ziua, impreuna cu o capra (capra Zu- Dumnezeu sa o ierte)
- am renuntat cu greu la parul lung, iar acum nu mai pot trai fara par scurt
- am vazut Vama - pt prima data (..si s-a dovedit ca "traisem degeaba pana atunci" :-P)
- am vazut Parisul - tot pt prima data (desi aveam planificat acest lucru de ani de zile, in final am ajuns atunci cand a trebuit)
- m-am mutat singura (si ma simt tare bine in cuibushorul meu:-))
- am pus in practica o dorinta mai veche - acum am cea mai frumoasa bratara tattoohandmade..FOREVER (grea decizie, luand in calcul ca schimb accesoriile des):-)
- am trait cel mai frumos Craciun, de pana acum (Thx to Mom & Dad)
- am descoperit, cu tristete si bucurie in acelasi timp, ca mi-am gasit prieteni in oamenii la care ma asteptam cel mai putin, ca dragostea vine la fel de repede precum si pleaca (important e totusi ca vine;-)), ca adevarul te izbeste peste fata, atunci cand nici nu te gandesti, ca oricand pot smulge din suflet anumite amintiri, pentru ca nu mi-e teama sa pun altele in loc.
- am aflat ce nu vreau....si ii voi spune la ureche lui 2010, sa stie de la bun inceput cum stau lucrurile...;-)
As putea spune ca a fost un an colorat si condimentat!!!
Al vostru, ce aroma a avut?:-)

Happy ZU Year to all of you!

3 comentarii:

  1. dragut. ma bucur pt tine. sa fii din ce in ce mai fericita!
    si pentru mine 2009 s-a dovedit a fi un an bun, desi a fost plin de schimbari si evenimente neasteptate. pt 2010 mi-am propus sa ma las de fumat si sa-mi pornesc blog.

    RăspundețiȘtergere
  2. citind articolul tau am zis sa fac si eu un scurt review asupra anului 2009....am renuntat la fumat dupa 8 ani, si nu era asa greu...drept urmare mi-a trebuit doar o zi...am descoperit ca nu sunt pregatit pt a face primul pas din viata de persoana matura...ciudat..revelatia asta a fost cel mai bun lucru ce mi se putea intampla...m-am mutat si eu singur...prieteni in oamnii la care ma asteptam cel mai putin nu am gasit...bine ca nu am asteptari de la ei, astfel nu am fost dezamagit....am renuntat la pierce...crezand ca e ceva copilaresc...mare greseala...si daca as fi reusit sa trec si peste amnezie probabil as fi scris mai mult...

    RăspundețiȘtergere
  3. e un pas inainte ca ai reusit sa iti aduci aminte ca ai suferit de asta...(la amnezie ma refer):-D

    RăspundețiȘtergere